Tyrniluu 

Продается оптовыми партиями

Kuvaus

Tyrnin siemen tai luu on tyrniöljyn yhden lajin lähde. Tyrniluuöljy käytetään erilaisten kosmetiikka-aineiden tuotannossa. Tyrnin siementä (luuta) erotetaan marjan mallosta teknologiaprosessin alkuvaiheella säilyttäen samaan aikaan sen ehjyyttä. Luita kuivataan pakkoilmakiertokammiossa lämpötilassa 40-45 °С jatkuvasti sekoittaen.

Tilauksen pienin erä on 3000 kg.     

αποστολή αιτήματος

1. tyrniöljyn valmistus lääke-ja kosmetiikkateollisuudelle (hierontavoiteet, ravintolisäaineet, rohdosvalmisteet, voiteet, kosteusvoiteet, naamiot

Kuivattu tyrni luu sisältää 10-13 % tyrniöljyä. Öljy luusta arvostetaan E-vitamiinia korkeasta pitoisuudesta, joka tunnetusti parantaa ihon ravitsemusta, edistää solujen ja koko elimistön
uusiutumista.

Säilytysolosuhteet : kuiva, viileä tila lämpötiloissa 0-20 ° C.
Parasta 24 kuukaudessa .
Pakkaukset - PET pussit 20-30 kg.


mielipiteet: