Ulei concentrat de cătină EN-GROS

Vândute în vrac

descriere

Uleiul de cătină e un concentrat unic natural de substanțe biologic active, baza căriua o constituie acizii grași polinesaturați. Uleiul conține vitaminele B1, B2, P, E, A, K, tocoferoli, stearine, și deasemenea e un bun acumulator de magneziu, fier, cobalt, cremniu, aluminiu, mangan, bor, și alte microelemente.

Trimiteți o aplicație

Industria farmaceutică și cosmetologia (balsamuri, uleiuri aromate, uleiuri de masaj, aditivi biologic activi, fitopreparate, creme, loțiuni, măști, șamponuri, scrub-uri)

Produse dietetice

Produse de cofetărie (în calitate de adaos în brânzaturi, maioneză, unt, margarină, aluat, produse lactate)

Există două tipuri de ulei: din sâmbură, și din pulpa fructului de cătină. Ele diferă unul de altul prin componența sa și prin direcția de acțiune a componentelor. În general, deosebirile pot fi marcate în felul următor: uleiul din sâmburi are în majoritatea cazurilor un scop nealimentar de folosire (industria farmaceutică, cosmetologia), în timp ce uleiul din pulpă sau suc, se potrivește ideal pentru utilizarea lui în alimentație. Corespunzător, domeniul de folosire a uleiului de cătină din pulpă e cu mult mai larg, decât al celui din sâmbură.

 

SRL ”Altay-Zanddorn” tocmai produce ulei concentrat din pulpa fructului de cătină!

 

Unicitatea tehnologiei noastre constă în faptul, că echipamentul german progresist permite să obținem ulei de cea mai înaltă calitate din pulpă de fructe prin metoda mecanică. În așa mod, se excluzde extragerea prin intermediul elementelor chimice, iar produsul rezultat e natural 100%, fără amestecuri de solvenți chimici. Uleiul reprezintă o substanță omogenă de culoare portocalie aprinsă, cu o aromă foarte pronunțată de fruct proaspăt.

 

Particularitățile medicinale ale unui astfel de ulei de cătină se manifestă prin faptul, că el reglează procesele metabolice din organism, posedă un efect cicatrizant, analgezic, și antiinflamator.

Uleiul de cătină se consideră drept un mijloc de neînlocuit pentru degerături, arsuri (termice, chimice, radiologice), avitaminoze, procese ginecologice inflamatorii, hemoroizi, haimorită, pulpită, peritonită, angină. În plus, uleiul de cătină se folosește deseori în calitate de adjuvant pentru tratarea gastritei.

 

În afară de folosirea externă, uleiul e vestit pentru proprietățile sale hidratante. El este adăugat la producerea produselor alimentare pentru ridicarea calității și a activității biologice a producției. Produsele pe bază de acest ulei ridică imunitatea, normalizează schimbul de substanțe, elimină din organism radicalii liberi, măresc rezistența organismului la radiație, micșorează nivelul colesterolului în sânge.

 

Conținutul carotinoidelor (provitamina A):

451-600 mg%

371-450 mg%

301-370 mg%

200-300 mg%

 

 

 

Condiții de păstrare: încăperi uscate, răcoroase, la temperatura de la 0 până la 20 °C.

Termen de valabilitate al uleiului pentru scopuri cosmetologice: 24 luni.

Termen de valabilitate la producerea aditivilor biologic activi: 12 luni. 


opinii: