Κουκούτσι ιπποφαούς 

Продается оптовыми партиями

Купить
-+
Περιγραφή

Σπόρος ή κουκούτσι ιπποφαούς είναι η πηγή ενός είδος ελαίου ιπποφαούς. Το έλαιο από κουκούτσι χρησιμοποιείται για την παραγωγή διάφορων καλλυντικών. Ο σπόρος (το κουκούτσι) ιπποφαούς ξεχωρίζεται από τη ψίχα του καρπού στο αρχικό στάδιο της τεχνολογικής διαδικασίας και διατηρεί δομή και ακεραιότητα. Το κουκούτσι στεγνώνει στο θάλαμο με αναγκαστικό εξαερισμό στους 40-45 °С με συνεχόμενο ανακάτεμα.

αποστολή αιτήματος

1. παραγωγή του ελαίου ιπποφαούς για την βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών (έλαια για μασάζ, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα, φυτοφάρμακα, κρέμες, λοσιόν, μάσκες, σαμπουάν, scrub).

Αποξεραμένο κουκούτσι ιπποφαούς περιέχει από 10ο έως 13% του ελαίου ιπποφαούς.Το έλαιο από κουκούτσι φημίζεται για την υψηλή  περιεκτικότητα της βιταμίνης Ε η οποία, ως γνωστό, βελτιώνει τη τροφή του δέρματος, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και όλου του οργανισμού.

Οδηγίες φύλαξης: διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος σε θερμοκρασία από 0 έως 20°С.

Ημερομηνία λήξης – 24 μήνες.

Συσκευασία – σάκοι πολυαιθυλενίου 20-30 κιλών.  


σχόλια: