Väkevä tyrniöljy ANGRO 

Продается оптовыми партиями

Купить
-+
Kuvaus

Väkevä tyrniöljy on ainutlaatuinen luonnollinen tiiviste biologisesti aktiivisista aineista, joiden perusosana on monityydyttymättömiä rasvaöljyjä. Öljy sisältää vitamiineja В1, В2, Р, Е, А, К, tokoferoleja, steariineja sekä on magnesiumin, raudan, koboltin, piin, alumiinin, mangaanin, boorin ja muiden hivenaineiden säästäjänä. 

αποστολή αιτήματος

Osoittimet

Normi

Tarkistetun erän tiedot

Ulkonäkö

Öljyinen homogeeninen neste ilman ulkoisia sulkeumia. Sallitaan pieni sakka, joka liukenee kuumentamalla lämpötilaan +40 °С

Vastaa

Väri

Kirkas punaruskea

Vastaa

Haju

Фруктовый, ароматный, сильный, свойственный свежим плодам облепихи

Соответствует

Tiiveys lämpötilalla 20 °С, g/sm³

0,850 – 0,922

0,910

Taitekerroin (20 °С)

1,466 – 1,477

1,471

Veden ja haihtuvien aineiden pitoisuus, %

Korkeintaan 0,30

0,30

Happoluku, mg КОН/g

Vähintään 20,0

12,2

Palmitiinhappo С 16:0, %

Ei normitettu

36,47

Palmotoleiinihappo С 16:1, %

Ei normitettu

37,16

Steariinihappo С 18:0, %

Ei normitettu

2,68

Oleiinihappo С 18:1, %

Ei normitettu

10,16

Linolihappo С 18:2, %

Ei normitettu

12,24

Linoleenihappo С 18:3, %

Ei normitettu

0,73

Karotenoidien pitoisuus (mitattuna Beta-karoteenissa), mg%

Не менее 300

530

Vesiuutteen reaktio, рН

Neutraali

6,14

Mesofiilisten ja fakultatiivisesti anaerobisten hivenaineiden määrä, CFU/g tuotteessa

Korkeintaan 1000

Vastaa

Hiivat, hiivanmuotoset homesienet, CFU/g tuotteessa

Не более 100

Vastaa

Enterobacteriacea-perheen bakteerit, 1 g

Puuttuu

Vastaa

Patogeeniset stafylokokit, 1 g

Puuttuu

Vastaa

Pseudomonasaeruginosa, 1 g

Puuttuu

Vastaa

Myrkylliset elementit, mg/kg 
Lyjy 
Arseniikki
Elohopea


Korkeintaan
5,0 
Korkeintaan 5,0 
Korkeintaan 1,0


0,06 
Korkeintaan 0,01 
Korkeintaan 0,001

1. lääke-ja kosmetiikkateollisuus (balsamitaromaattiset öljytravintolisäaineetrohdosvalmisteetvoiteetkosteusvoiteetnaamiotpuhdistusvoiteet).

2. dieettituotteet;
3. konditoriatuotteet (lisäaineena juustomassoihin, majoneesiin, voihin, margariiniin, taikinaan, maitotuotteisiin).

On olemassa kaksi lajia öljyä: tyrniluusta ja tyrnimarjoista. Ne eroavat toisistaan komponenttien toiminnan sisällöllä ja suuntauksella. Luuöljyllä on lähinnä ei-elintarviketarkoitus (lääke- ja kosmetiikkasuuntaus). Öljy tyrnimarjojen mallasta ja mehusta ihanteellisesti sopii sen tarkoitukseksi ruokalisäkkeellä, mutta se voi myös käyttää kosmetiikka-alalla. Vastaavasti marjoista tehdyllä tyrniöljyllä on huomattavasti laajempi käyttöala, kuin luuöljyllä.

LLC Altai – Sanddorn juuri tuottaa väkevä tyrniöljy tyrnimarjojen mallosta!

Meidän tekniikkamme ainutlaatuisuus on siinä, että edistyksellisen saksalaisen laitteiston avulla saadaan korkealaatuista öljyä tyrnimarjojen mallosta mekaanisella tavalla. Näin ollen poistetaan uuttamista kemiallisella menetelmällä ja saatu tuote on sataprosentisesti luonnollinen ilman kemiallisia lisäaineita. Öljy on homogeeninen neste kirkasta oranssiväriä tuoreen marjan selvästi ilmaantuneine hajuineen.

Sellaisen tyrniöljyn lääkinnälliset ominaisuudet ilmenevät siinä, että se säätelee aineenvaihduntaprosessit elimistössä, sillä on parantava vaikutus, kipua ja tulehdusta lieventäviä ominaisuuksia.

Tyrniöljyä pidetään välttämättömäksi lääkevälineeksi paleltumissa, lämpö-, kemia- ja säteilypalovammoissa), vitamiinien puutteessa, naistentautien tulehdussairauksissa, peräpukamissa, poskiontelotulehduksessa, pulpiitissa, paradontiitissa, angiinassa. Sen lisäksi tyrniöljyä usein käytetään apulääkkeenä mahakatarrissa.

Öljy on myös kuuluisa omista ravitsemusominaisuuksista. Sitä lisätään elintarvikkeisiin niiden laadun ja biologisen aktiivisuuden lisäämiseksi. Tyrniöljyn perusteella valmistetut elintarvikkeet nostavat elimistön vastustuskykyä, normalisoivat aineenvaihduntaa elimistössä, poistavat elimistöstä vapaita radikaaleja, lisäävät säteilyn vastustuskykyä, vähentävät kolesterolin määrää veressä.

Karotenoidien (A-provitamiinin) määrä tyrniöljyn erissä voi olla seuraava:

  • 451-600 mg%

  • 371-450 mg%

  • 301-370 mg%

  • 200-300 mg%

Säilytysolosuhteet ovat seuraavat: kuiva, viileä tila lämpötilalla 0…20°С.
Öljyn säilytysaika kosmeettisiin tarkoituksiin on 24 kuukautta.
Öljyn säilytysaika biologisesti aktiivisten elintarvikkeiden tuotannolle on 12 kuukautta.   


mielipiteet: